Kom verder

Kom verder

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
PwC
Bureau
707 Brand Communications
Jaar
2011
Paginanummer
82

Doelstelling

Het marktleiderschap van PwC versterken door de nieuwe merkbelofte 'De relatie met PwC helpt mij de waarde te creëren waarnaar ik op zoek ben' te laden. En hiermee de relatiegerichtheid en maatschappelijke relevantie van PwC benadrukken.

Doelgroep

Bestuurders en beslissers uit het midden- en grootbedrijf, overheden, influentials en overige stakeholders.

Concept

Bedrijven en instellingen willen geen voorspelbare consultancy-adviezen, maar inzichten en oplossingen die ze echt verder brengen. PwC kan dit als geen ander. En klanten zijn bij uitstek geschikt om dit te vertellen. In de campagne krijgen zij dan ook het woord. Verschillende klanten van PwC vertellen over hun relatie en samenwerking met PwC en geven een concreet voorbeeld van wat deze samenwerking teweeg heeft gebracht. Authentieke verhalen dus, die de meerwaarde van PwC benadrukken en PwC neerzetten als een organisatie die mee- en vooruitdenkt en met wie je samen tot nieuwe inzichten, methodes en oplossingen komt. Stuk voor stuk overtuigende cases die bestuurders in Nederland uitnodigen om te kijken waar een goede samenwerking met PwC voor hun toe kan leiden. Kom verder.

Media- en middelenstrategie

Na een periode van beperkte media-inzet is gekozen voor een multimediale strategie bestaande uit: televisie, radio, online, outdoor (Schiphol) en actieve benadering via social media. Een primeur, PwC is daarmee namelijk de eerste van de zogenaamde Big4 die televisie prominent inzet in zijn campagne. In tv-commercials en radio vertellen relaties van PwC over hun samenwerking. De verdieping vindt online, intern en in social media plaats. Daar gaan de klant en PwC verder in gesprek over hoe ze samen tot nieuwe perspectieven zijn gekomen. Daar spreken ook de betrokken PwC'ers zich uit over de samenwerking.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken