Keep cool, wear Bamigo

Keep cool, wear Bamigo

Categorie
Durables
Adverteerder
BAMIGO
Bureau
De Reclamefabriek Amsterdam B.V.
Jaar
2017
Paginanummer
188

Doelstelling

Positioneer Bamigo als hét merk voor heren onderkleding gemaakt van bamboe en genereer traffic naar Bamigo.com

Doelgroep

Hoger opgeleide, zelfverzekerde en eigenzinnige mannen van 25 tot 55 jaar met een bovenmodaal inkomen, waarbij kwaliteit, stijl en comfort een grote rol speelt.

Merkomschrijving

Bamigo is onderkleding gemaakt van bamboe, een natuurlijk materiaal met veel voordelen. Het is zijdezacht, anti-transpirerend en strijkvrij. Dankzij de perfecte pasvorm en de hoogwaardige afwerking is Bamigo een vriend van iedere man.

Concept

In deze campagne is bewust gekozen om de eigenschappen van Bamigo producten op een stilistische, abstracte manier weer te geven met zwart/wit beelden en het unieke icoon: het panda masker. We zien de koelbloedige soort, de Bamigo, in zijn natuurlijke habitat: the concrete jungle. Het merk Bamigo komt nog meer tot leven door ook de karaktereigenschappen van de Bamigo man te visualiseren op een kwalitatieve en fashionable wijze.

Media- en middelenstrategie

De campagne is op een impactvolle manier gelanceerd op TV, ondersteund door print advertenties, digitale en social media. Allemaal gericht om de doelgroep te activeren naar de webshop.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken