Kan bij u de koffie beter?

Kan bij u de koffie beter?

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Douwe Egberts
Bureau
Readershouse Brand Media
Jaar
2010
Paginanummer
44

Doelstelling

Het genereren van afspraken met DMU's (beslissers in het midden-/kleinbedrijf) omtrent koffievoorziening op het werk en het positief laden van de merkwaarden van Douwe Egberts en de vier themagebieden (ingrediënten, apparaten, service en serveren).

Doelgroep

DMU's in het MKB

Concept

We laten de DMU's nadenken over de kwaliteit van de koffie op het werk. De DMU's worden via diverse middelen aangemoedigd om naar de website www.koffieverbetermeter.nl te gaan. Op deze website vertellen medewerkers gepassioneerd over hun werk. Daarnaast worden de bezoekers uitgedaagd om de test te doen en worden ze aangemoedigd om een afspraak te maken.

Media- en middelenstrategie

De middelenstrategie was erop gericht op verschillende plekken zichtbaar en hoorbaar te zijn voor ondernemers in het MKB. De activatiecampagne bestond uit radio, print en online, aangevuld met een DM-campagne. Het doel hiervan was om traffic naar de website www.koffieverbetermeter.nl te genereren, waar men de test kon invullen. Uit onderzoek blijkt dat de communicatiekracht van de website zeer goed was. De boodschap wordt duidelijk overgebracht en ruim een kwart van de websitebezoekers overwoog zelfs een Douwe Egberts-koffiemachine aan te schaffen.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken