Kaan’s Stream Store

Kaan’s Stream Store

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
ABN AMRO
Bureau
Buutvrij for life
Jaar
2017
Paginanummer
331

Doelstelling

Ontwikkel een sympathieke online actie die ABN AMRO positioneert als bank die de uitdagingen in de sector snapt en meedenkt met creatieve oplossingen.

Doelgroep

Primair: heel Nederland. Secundair: ondernemers.

Merkomschrijving

ABN AMRO is dé sectorbank van Nederland. ABN AMRO helpt ondernemers in iedere sector met relevante kennis, een uitgebreid netwerk en passende oplossingen.

Concept

We gebruikten de kennis van ABN AMRO om een maatschappelijk probleem op te lossen. Ondernemers met fysieke winkels verliezen klanten aan grote bedrijven en online winkels, terwijl ze heel veel te bieden hebben. Dus hielp ABN AMRO één van deze ondernemers met Kaan's Stream Store: 's werelds eerste livestream kaaswinkel. De Stream Store combineert de authenticiteit en het persoonlijk contact van een echte winkel met het bereik van een online store.

Media- en middelenstrategie

De actie begon met een online film waarin we Jan volgen terwijl zijn winkel wordt omgebouwd tot Stream Store. Na het zien van de video kon je meteen live een kaasje bestellen bij Jan in de online kaaswinkel, 5 dagen lang. Ondernemers werden tegelijkertijd getarget met content over de Stream Store vol sectorinzichten.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken