Just wat jij nodig hebt

Just wat jij nodig hebt

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
JUST (CZ)
Bureau
FIGHTCLUB
Jaar
2021
Paginanummer
121

Doelstelling

Zowel de merkbekendheid- als overweging van Just een significante boost geven, zonder enkel en alleen op prijs te focussen zoals de concurrent doet.

Doelgroep

De smart consumer (20-45 jaar) die niet te veel tijd wil verspillen aan een zorgverzekering en zoekt naar digitaal gemak.

Merkomschrijving

Just maakt voor een nieuwe generatie het verzekeren voor zorg easy en fair; geen moeilijke keuzes en onnodige pakketten, wel handige digitale zorgdiensten.

Concept

Just wat jij nodig hebt: geen keuzestress of gedoe, gewoon een verzekering voor datgene wat echt belangrijk is. Met een klantbediening die past bij deze tijd. Hiermee laten we niet alleen onze merkwaarden en mentaliteit zien, maar laden we in elke uiting (op zowel touch, tell als sell-niveau) op een slimme manier ook de merknaam. En bewijzen we hoe je met onze slimme digitale tools toegang hebt tot zorg, waar en wanneer je wil. Dat is Just wat jij nodig hebt!

Media- en middelenstrategie

Als medium besteder in de categorie maximale zichtbaarheid en impact creëren door een slimme mix van tv, radio, online video, social media, branded content en display.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken