Jouw eigen woonstijl creëer je met KARWEI.

Jouw eigen woonstijl creëer je met KARWEI.

Categorie
BRANDING 360°
Adverteerder
KARWEI
Bureau
Dedato
Jaar
2017
Paginanummer
434

Doelstelling

Het imago van KARWEI veranderen: overtuigen dat KARWEI stijl begrijpt en jouw dus kan helpen om een mooi, eigentijds interieur te creëren. In evoked set komen in de volgende groepen: vloeren, verlichting, wand en raamdecoratie.

Doelgroep

Decoklusser (jongvolwassene, vaak vrouw, actief op social, trendgevoelig, inrichten en DIY's) Woonklusser (veelal man met gezin, 2de woning, kleine decoratieve klussen zoals vloer leggen)

Merkomschrijving

KARWEI is de decoratieve bouwmarkt voor de doe-het-zelver van nu. We willen mooi wonen echt bereikbaar maken voor jou.

Concept

KARWEI volgt de nieuwste interieurtrends al een tijdje op de voet. En die gaan over meer dan alleen meubels. Door slim te combineren maak je jouw interieur gezellig, modern of juist luxueus. Van een visgraatvloer tot messing lampen en de juiste kleur op de muur, wij denken graag met je mee en inspireren je met de laatste 4 woonstijlen en combinaties. En helpen je dit te realiseren met klushulp. Welke woonstijl kies jij? Jouw eigen woonstijl creëer je met KARWEI.

Media- en middelenstrategie

1ste laag: TVC als doorlopend stijlstatement. De TVC is een opvallend stijlstatement waarmee KARWEI wil breken met de standaard interieur commercial én bouwen aan haar imago. Het doel van de TVC is dat de consument KARWEI steeds betrouwbaarder gaat vinden op stijl, want interieur wordt steeds meer fashion. De spot is filmisch, groots en speels. De personages komen in een fantasievolle KARWEI wereld met allerlei interieurkeuzes, van vloeren tot verlichting. Ze ontdekken zo gelijk het assortiment van KARWEI en kiezen hun favorieten uit die je op het einde ziet in een echte woonkamer. Deze TVC loopt het hele kalenderjaar, ook gedurende het najaar (zie laag 2). 2de laag cross-mediale najaarscampagne: Wonen in jouw eigen stijl. Hier presenteren we de nieuwe collectie in 4 woonstijlen én laten we zien hoe je zo'n stijl ook echt zelf maakt. Middelen: online advertising display, social en video, karwei.nl, nieuwsbrieven, abri's, eigen inspiratiemagazine IDEE, pop-ups op Utrecht Centraal met woonstijl City Loft en vtwonen beurs met woonstijl Artist Home, wekelijkse activerende folders met elk week focus op een andere woonstijl haalbaar maken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken