Jij & je hart

Jij & je hart

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
HARTSTICHTING
Bureau
N=5
Jaar
2021
Paginanummer
277

Doelstelling

Hartstichting wil Nederlanders bewuster maken van hun hart. Als we beter naar ons hart luisteren, kunnen we de ziektelast die in 2030 wordt verwacht halveren. Er is alleen één uitdaging. Gezonde Nederlanders nemen hun hart voor lief. En voelen geen enkele urgentie om er bij stil te staan. Hoe krijgen we hen weer betrokken bij het hart (en bij de Hartstichting)?

Doelgroep

Nederlanders 35+

Merkomschrijving

Hartstichting

Concept

Als we mensen willen betrekken bij hun hart, ligt het ‘wijzende vingertje’ op de loer. Dat vermijden we bewust. We kiezen juist voor entertainment. En gebruiken een concept dat iedereen begrijpt en belangrijk vindt: vriendschap. Zoals gezonde relaties werken, werkt ook de relatie met je hart: je zorgt voor elkaar en support elkaar. Dit resulteert in een speelfilm over de ‘bromance’ tussen Philip & z’n hart.

Media- en middelenstrategie

We kiezen een centerpiece aanpak. Uit de speelfilm worden alle middelen geproduceerd zoals TV, OLV en social. Dit zorgt voor een consistente en budgettair interessante middelenstrategie. Op social nodigen we mensen uit om ook eens wat vaker naar hun hart te luisteren. Op het werk bijvoorbeeld. Of laat in de avond.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken