Jetzt geht’s los!

Jetzt geht’s los!

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
FLATEX
Bureau
Serviceplan
Jaar
2019
Paginanummer
133

Doelstelling

Introduceer Flatex in Nederland en zorg voor 15.000 nieuwe klanten in 2019.

Doelgroep

Trade junkies', oftewel de actieve beleggers.

Merkomschrijving

Flatex is onbekend in Nederland, maar een topspeler in Duitsland en Oostenrijk. Onderdeel van de beursgenoteerde Fintech Group.

Concept

Flatex, een Duitse online broker, moest in zeer korte tijd in de propvolle Nederlandse beleggingsmarkt geïntroduceerd worden. Nieuwe klanten krijg je in deze markt alleen als je als betrouwbaar wordt gezien, zeker met een 0 euro propositie en alleen online aanwezigheid. We hebben gebruik gemaakt van het insight dat wij Nederlanders meer Duits begrijpen dan ons eigenlijk lief is. En dat we Duitsers niet alleen arrogant vinden, maar toch ook kwalitatief en betrouwbaar. Van Duitse arrogantie (opvallen), naar Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid (take-out). Met als resultaat 30.000 nieuwe klanten in drie maanden. Wunderbar toch?

Media- en middelenstrategie

Flatex was nieuw en onbekend. Daarom is gekozen voor een mix van mediakanalen die autoriteit uitstralen (TV, Radio, Outdoor, Print) in combinatie met performance based online zichtbaarheid en speciale doelgroepevenementen. Zichtbaar en tastbaar.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken