Je wordt meer met VEVA

Je wordt meer met VEVA

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
MINISTERIE VAN DEFENSIE
Bureau
Steam
Jaar
2020
Paginanummer
183

Doelstelling

VEVA (Veiligheid en Vakmanschap) positioneren als een volwaardige mbo-opleiding met militaire skills. Realiseren van ongeveer 3.200 inschrijvingen voor VEVA-opleiding op 21 roc's.

Doelgroep

Primair: Jongeren tussen de 14 en 17 jaar met vmbo. Secundair: Ouders, decanen en leraren.

Merkomschrijving

De VEVA-opleiding (mbo-2,3 en 4) is de kweekvijver voor Defensie. Het zorgt voor een structurele instroom van jonge m/v's. De mbo-opleiding biedt 10 vakgebieden aan: ICT, vliegtuigonderhoud, bouw, zorg, maritiem, logistiek, mechatronica, bedrijfsautotechniek, beveiliging en grondoptreden.

Concept

Met de regel 'Je wordt meer met VEVA' positioneren we de VEVA-opleiding als een volwaardige mbo-opleiding waar je militaire skills leert, bovenop je eigen vakrichting. In de campagne lanceren we geanimeerde vakgerelateerde camouflage op T-shirts. Voor elke VEVA-vakrichting een eigen camouflagepatroon.

Media- en middelenstrategie

Met video's voeren we een op de doelgroep getargete online en social campagne. Daarnaast een radiocommercial op diverse radiozenders en Spotify, om zowel jongeren als ouders te bereiken. Voor extra merkbekendheid: schoolboards op vmbo's.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken