JE GENIET HET MEEST ALS JE BUITEN BENT GEWEEST

JE GENIET HET MEEST ALS JE BUITEN BENT GEWEEST

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
FrieslandCampina Benelux
Bureau
ACHTUNG!
Jaar
2009
Paginanummer
226

Nominatie 2009

Doelstelling

In de wintermaanden wil Chocomel duidelijk maken dat het nog lekkerder is om Chocomel Hot te drinken als je buiten bent geweest. Hiermee wil Chocomel de actieve penetratie per maand van huidige tevreden gebruikers verhogen en nieuwe gebruikers aantrekken.

Doelgroep

Actieve families (boodschappers) met kinderen met een Senseo® padmachine. Belangrijke drivers: gezelligheid, warmte, sociale bezigheden en genieten.

Concept

Iedereen maakt elk winterseizoen meerdere malen een moment mee dat je binnen weer even helemaal bijkomt nadat je buiten bent geweest. We haken in op de echte herkenbare emotie van een frisse neus halen om daarna, eenmaal binnen, extra te kunnen genieten van een Chocomel Hot.

Media- en middelenstrategie

Brede inzet van media voor het creëren van awareness via TV (middels een TVC en billboarding rondom Piet Paulusma), een opvallende radiocommercial en een e-mail naar het Chocomel bestand om de huidige fans als eerste de mogelijkheid te bieden om de TVC te zien. Ook wordt de actieve penetratie gestimuleerd middels abri’s in de buurt van supermarkten en door een zeer grote actie bij Albert Heijn met het verkrijgen van een gratis cuphouder. Daarnaast activeren we de boodschap op verrassende en sociale wijze met het grote online Chocomel Hot sneeuwballen gevecht op Hyves.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken