Je bent niet de enige, we begrijpen hoe het voelt

Je bent niet de enige, we begrijpen hoe het voelt

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
ZWITSAL
Bureau
Born05
Jaar
2018
Paginanummer
298

Doelstelling

Het merk Zwitsal laten groeien door het relevant te maken voor alle verwachtingsvolle ouders en een herkenbaar en realistisch beeld van ouderschap te schetsen.

Doelgroep

Zwangere vrouwen, (jonge) ouders en verzorgers van kleine kinderen.

Merkomschrijving

Zwitsal weet hoe het is om te zorgen voor je kindje(s), de meest waardevolle schat(ten) in je leven. De producten van Zwitsal geven al 90 jaar de verzorgingsmomenten tussen ouders en kinderen iets extra's.

Concept

Wij kennen de druk die je voelt als ouder om het goed of zelfs perfect te doen. Dat je op alles wil zijn voorbereid. En wij begrijpen ook dat het niet zo werkt. Want het gaat niet altijd zoals je had verwacht. Maar dat hoeft ook niet. En dat is een geruststellende gedachte. Dat je wordt verrast, zowel positief als iets minder positief, zorgt voor die unieke, bijzondere momenten met je kindje(s). Het is precies wat ouder-zijn is, als je het ons vraagt.

Media- en middelenstrategie

Er is één hoofdcommercial gemaakt van 40" die primair op tv is ingezet. Dit is een compilatie van vijf korte verhaallijnen. Van elke verhaallijn is ook een 20"-versie gemaakt en zijn afwisselend ingezet op tv, Facebook en YouTube.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken