Is het Belvilla of Belviela?

Is het Belvilla of Belviela?

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
BELVILLA
Bureau
Leukwerkt
Jaar
2013
Paginanummer
418

Doelstelling

Hoewel ruim marktleider in het verhuren van vakantiewoningen, was de spontane bekendheid van Belvilla in 2010 zeer laag. Bezoekers van de Belvilla site kwamen er via algemene zoekwoorden, AdWords en affiliates terecht. Belvilla wilde via offline inspanningen hogere naams- en propositiebekendheid, zodat een snellere en hogere traffic naar de site ontstaat. De toeristische online route naar Belvilla moest worden omgebogen in een snelweg naar het merk. Nu dat gebeurd is en de spontane bekendheid zeer hoog is, wil Belvilla gezien de enorm toegenomen problemen bij (online) boeken, het zorgeloos boeken via Belvilla onderstrepen.

Doelgroep

Iedereen die op vakantie gaat naar vakantieparken, campings, vakantiehuizen en hotels.

Concept

In de campagne; 'Is het trouwens Belvilla of Belviela?' werd niet alleen de naam voortdurend gecommuniceerd, ook de kwaliteit van een Belvilla werd benadrukt. "Kunnen we dit bel noemen? Ja, heel bel". We werken in de nieuwste uitingen aan het vertrouwen en benadrukken het zorgeloos boeken en de zekerheden van Belvilla. "Als je bij Belvilla had geboekt, was dit nooit gebeurd."

Media- en middelenstrategie

Belvilla, een online aanbieder, kiest naast AdWords en pre-roll, vooral voor offline inspanningen. De tv-campagne wordt gevoerd in de drukste boekingsperioden. In social zien we hoe mensen de commercials zelf naspelen. De 'zekerheden'-campagne wordt doorgetrokken in online, print en brochuremateriaal.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken