INTERPOLIS ZEKERVANJEZAAK®-CAMPAGNE

INTERPOLIS ZEKERVANJEZAAK®-CAMPAGNE

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Interpolis
Bureau
FHV BBDO
Jaar
2009
Paginanummer
52

Nominatie 2009

Doelstelling

Startende ondernemers, die tijdens de campagneperiode bij de Rabobank op gesprek komen, zijn bekend met Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Doelgroep

Startende ondernemers. Ze kiezen ervoor om vrij en onafhankelijk te zijn, willen zich niet vastleggen en gaan vol ondernemingszin aan de slag. We richten ons met name op adviesbureaus.

Concept

We weten dat ondernemers niet zitten te wachten op een verzekering. Ze willen wel zakendoen met een partij die ondernemers begrijpt. Die weet welke risico’s ondernemers lopen. En die flexibel genoeg is om zich aan te passen aan de startende ondernemer. Dat is wat Interpolis doet met Interpolis ZekerVanJeZaak®.

Media- en middelenstrategie

We volgen de startende ondernemer tijdens zijn oriëntatiefase op internet, bij het indienen van een businessplan, in contacten met de Kamer van Koophandel, onderweg, op meetingpoints, bij Ikea, de Makro en tijdens de startersdagen. We hebben radio ingezet om glashelder te maken wat de voordelen zijn van Interpolis ZekerVanJeZaak®. In een non-spot radioformat bewijzen we ondernemers te helpen met ondernemen: ondernemers kunnen hun eigen radiocommercial winnen, inclusief mediabudget.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken