ING Bank Adviesmarathon

ING Bank Adviesmarathon

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
ING Bank
Bureau
TEQUILA
Jaar
2006
Paginanummer
310

Doelstelling

Positioneer ING Bank als adviesbank en maak duidelijk dat bankieren tijdens de Adviesmarathon 2006 op korte termijn voordeel en op lange termijn rendement oplevert.

Doelgroep

Alle relaties en prospects van de ING Bank. Van een hoger segment particulieren, DGA van bedrijven uit het MKB en financiële directies van grotere bedrijven en instellingen.

Concept

ING Bank sponsort al jaren de marathons van New York, Amsterdam en Taipei. Vandaar een marathon door de eigen adviseurs: 100 dagen lang persoonlijk advies en extra voordeel. Met een hoofdrol voor internet. Bijna dagelijks verschenen er online adviesvideo’s en viel er enorm veel voordeel te halen. De video’s genereerde veel herhaalbezoek. Ook kon er live gechat worden met adviseurs. Toegankelijker en bereikbaarder dan ooit.

Media- en middelenstrategie

Ieder campagne-uiting stuurde naar internet. Van TV tot DM, van POS tot dynamische videobanners. Er liepen zelfs ING Bankadviseurs in driedelig grijs mee in de Amsterdam Marathon. Met telefoon-rugnummer. campagne site: http://adviesmarathon.staging.satama. nl/ site banners: http://demo.campaigns.nl/ing_demo
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken