IN DE LIFT BIJ DELTA LLOYD GROEP

IN DE LIFT BIJ DELTA LLOYD GROEP

Categorie
Personeel
Adverteerder
Delta Lloyd Groep
Bureau
ACA/JES communicatie
Jaar
2008
Paginanummer
494

Nominatie 2008

Doelstelling

Via een parapluconcept zichtbaarheid en imago van Delta Lloyd Groep op groepsniveau verbeteren.

Doelgroep

Extern: professionals met mbo/hbo/wo-opleiding in verschillende disciplines (ICT, finance, verzekeringsspecialisten, actuariaat, marketing, sales, management) en trainees. Intern: alle medewerkers van Delta Lloyd Groep.

Concept

Delta Lloyd Groep wil binnen de markt van financiële dienstverleners groeien naar een top 3-positie. Maar om te kunnen groeien, is permanente ontwikkeling van medewerkers noodzakelijk. Voor Delta Lloyd Groep staat ontwikkeling van mensen dan ook centraal. Ongeacht of je starter of juist heel ervaren bent. Meer dan 4.000 medewerkers volgen een persoonlijk ontwikkelingstraject dat tegemoetkomt aan hun wensen, ambities, talenten en carrièrefase. De medewerkers laten hun gedachten hierover de vrije loop in het niemandsland van de lift. De metafoor voor groei binnen de Delta Lloyd Groep. Thema: ‘In de lift bij Delta Lloyd Groep’. Om de dynamiek en toekomstgerichtheid van de organisatie te benadrukken, is gekozen voor de bijzondere modefotografie van Erik Franssen.

Media- en middelenstrategie

Multimediaal, omdat we een brede doelgroep willen bereiken. De campagne bestaat uit advertenties, een ‘werken bij’-gedeelte op de website, banners en een interne actie met life-size karakters in de liften en met ansichtkaarten. Deze kaarten kunnen door medewerkers gratis worden verzonden naar potentiële kandidaten binnen hun netwerk.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken