Imagocampagne EGO

Imagocampagne EGO

Categorie
Durables
Adverteerder
EGO Lifestyle
Bureau
JWT International
Jaar
2007
Paginanummer
174

Winnaar 2007

Doelstelling

Positioneer EGO als dé luxe design laptop, met eenzelfde belevingswereld als bijvoorbeeld Vertu of Bentley. De ultieme ‘choose-to-have’ als verlengstuk van je eigen ego.

Doelgroep

EGO richt zich op de eigentijdse, trendgevoelige mannen en vrouwen die een laptop naast ‘functioneel’ ook kunnen zien als fashion- en imago-statement.

Concept

Kies de EGO bij je eigen ego. Een campagne die door zijn uitstraling onmiddellijk de juiste toon van mode en klasse zet met de ijzersterke merknaam als uitgangspunt; EGO als de PC Hooft onder de laptops, maar dan mét echte kwaliteit. En de EGO past altijd bij je want je kunt zelf je ‘skins’ kiezen, wisselen of zelfs tailor-made laten maken, met je inititialen desgewenst in 24 karaat goud of zoveel diamanten als je je kunt veroorloven.

Media- en middelenstrategie

De doelgroep is klein, heeft een specifieke smaak en is moeilijk bereikbaar. Dus is er gekozen voor advertenties in ‘luxe magazines’ zoals JFK, Jacky, Miljonair en Winq en vanzelfsprekend ‘stands’ op de juiste beurzen (o.a. de Miljonair Fair). Voor oprecht geïnteresseerden is een luxe ‘coffee-table brochure’ ontwikkeld.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken