Ik heb je gemist

Ik heb je gemist

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare - Sensodyne
Bureau
G2 Netherlands
Jaar
2011
Paginanummer
237

Doelstelling

Nieuwe gebruikers aantrekken tot de therapeutische tandpasta categorie en activeren om actie te ondernemen tegen gevoelige tanden. Focus ligt op het stimuleren van trial Sensodyne Rapid bij 125.000 Nederlandse vrouwen en 75.000 vrouwen in België.

Doelgroep

Vrouwen 20-49 die gemiddeld tot vaak last hebben van gevoelige tanden. Zij gebruiken een normale tandpasta en vermijden eten/drinken waar zij voorheen van konden genieten omdat dit pijn kan veroorzaken.

Concept

We introduceren online de 60 seconden chef die dmv receptenfilmpjes van max. 60 seconden laat zien wat voor heerlijks je allemaal hebt gemist. 60 seconden is ook precies de tijd waarbinnen SSD Rapid werkzaam is. Verder de wedstrijd 'Wat heb jij gemist' met kans op een bezoek van de 60 sec. chef.

Media- en middelenstrategie

Online,TV en print. Om awareness en impact te genereren een mix van videobannering en pre-roll op YouTube en (recepten)sites gericht op vrouwen. Daarnaast advertorials om de wedstrijd 'Wat heb jij gemist' aan te jagen ondersteund met 1/1 print en shopping.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken