IK BEPAAL ZELF WANNEER IK STOP

IK BEPAAL ZELF WANNEER IK STOP

Categorie
Non-Profit & Overheid
Adverteerder
FNV Vakcentrale
Bureau
Rhinocreations
Jaar
2009
Paginanummer
392

Doelstelling

Politieke druk realiseren door zoveel mogelijk mensen te activeren om zich online uit te spreken over de kabinetsplannen rond AOW en pensioen. De FNV positioneren als belangenbehartiger met visie en als partij die naar haar achterban luistert.

Doelgroep

Werkend Nederland

Concept

Door via online media de stem te laten horen van de gedupeerde bevolking in plaats van die van de vakbonden, media en politiek, wordt eenieder gehoord. Een boodschap die wordt verkondigd door ‘peers’ wordt als meest authentiek en geloofwaardig ervaren. Door de stem van gelijken te laten horen, komt het onderwerp meer dichtbij en wakkert de actiebereidheid onder anderen ook aan.

Media- en middelenstrategie

Via een e-mail aan leden en banners op nieuwssites wordt Nederland opgeroepen zich op de actiesite uit te spreken over de kabinetsplannen. De meningen die site bezoekers invoeren, worden gepubliceerd in actiebanners op populaire nieuwssites en verzameld op Twitter. De banners op Telegraaf.nl worden vertoond bij artikelen over dit onderwerp. Case presentatie en links naar de werkende uitingen: http://awards.rhinocreations.com/2009/san/
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken