Iglo Ping & Klaar

Iglo Ping & Klaar

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
IGLO
Bureau
BrandDeli
Jaar
2017
Paginanummer
228

Doelstelling

Introductie Iglo Ping & Klaar; een vriesverse complete maaltijd geschikt voor de magnetron. Een campagne tegen alle marktconventies in, die de vooroordelen t.a.v. bevroren magnetronmaaltijden wegneemt.

Doelgroep

Doelgroep A; Studenten op een zoek naar een snelle, simpele en cost-saving (3xS) hap. Doelgroep B; Dinkies (Double Income, No Kids), op zoek naar gemakkelijk, geen conserveringsmiddelen en geen (3xG) stress, afwas, etc. Doelgroep C; 65-plussers, op zoek naar vertrouwd, veilig en verantwoord (3xV).

Merkomschrijving

Iglo staat voor heerlijke, eenvoudig te bereiden vriesverse maaltijden/maaltijdcomponenten.

Concept

Om de emotieloze bereidingshandeling in de magnetron te communiceren werd een campagne ontwikkeld vanuit het inzicht dat muziek als geen ander emoties kan toevoegen. De geluiden en handelingen tijdens het bereiden van een Ping & Klaar maaltijd, zijn door de drie doelgroepen gefloten, gepingd en geneuriet in een eigentijds arrangement van Johan Strauss' beroemde The Blue Danube.

Media- en middelenstrategie

De entréebarrières van de brede doelgroepen weerleggen we middels een visueel en auditief attractief campagneconcept in commercials op TV en online.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken