IEMAND DIE

IEMAND DIE

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
Yacht
Bureau
N=5 + KONG
Jaar
2009
Paginanummer
76

Winnaar 2009

Doelstelling

Verdieping geven aan de merkbelofte en kernboodschap: ‘mensen van betekenis’.

Doelgroep

De focus ligt met deze campagne op de beslissers in grote ondernemingen die geconfronteerd worden met allerlei organisatorische problemen die versterkt worden door de economische crisis.

Concept

Gebruikmakend van voor de doelgroep zeer herkenbare organogrammen met sprekende en vooral boodschaprelevante voorwerpen bewijst Yacht zijn concrete betekenis voor grote organisaties. Voor de campagne is een selectie gemaakt van drie expertisegebieden van Yacht die zeker in tijden van economische crisis relevant zijn: kostenbesparing, procesverbetering en medewerkersontwikkeling. De voor Yacht kenmerkende zwarte achtergrondkleur geeft de campagne de typische Yacht-branding en zorgt voor een opvallend en krachtig campagnebeeld.

Media- en middelenstrategie

Gezien de doelgroep en de aard van de campagne is gekozen voor relevantie en specifiek bereik boven generiek bereik in brede massamedia. Zichtbaarheid in het juiste umfeld en passend bij het merk en de boodschap. Printadvertenties in zakelijke titels als Management Team, Quote, Elsevier maar ook in overheidsbladen als Binnenlands Bestuur. IM’s in FD, NRC, Financiële Telegraaf en de Volkskrant. Displayadvertising is zichtbaar op de online omgevingen van bovengenoemde titels, aangevuld met relevante zakelijke online platforms. Radio is ingezet op BNR en de STER (Radio 1 t/m 5). Op yacht.nl wordt middels een microsite verdere verdieping gegeven aan de drie expertisegebieden.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken