Iedereen heeft recht op Zorg en Zekerheid

Iedereen heeft recht op Zorg en Zekerheid

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
ZORG EN ZEKERHEID
Bureau
Dawn
Jaar
2016
Paginanummer
134

Doelstelling

Met een nieuwe merkbelofte en campagnelijn wil Zorg en Zekerheid haar waarden, visie en aanpak sterker en herkenbaarder uitdragen. Om zo te bouwen aan merkbekendheid en merkvoorkeur in haar regio.

Doelgroep

Inwoners in de regio van Zorg en Zekerheid: tussen de 3 grote steden. Gericht op zowel zorggebruikers als niet-zorggebruikers.

Concept

Zorg en Zekerheid is een lokale, waardengedreven zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Sterk verankerd in haar regio, waar ze maatschappelijke initiatieven steunt en dichtbij klanten, zorgverleners en andere betrokkenen staat. Om samen met hen, actief te werken aan betaalbare zorg en gezondheidsbevordering. Dat het een betrokken dienstverlener is, hoor je terug in de verhalen van klanten en betrokkenen. Maar hoe draag je dit op een eigen en markante manier uit, tussen het marketinggeweld van grote zorgverzekeraars die steeds meer menselijkheid uitdragen? Met 'Iedereen heeft recht op Zorg en Zekerheid' heeft het merk een iconische en onvervreemdbare belofte gekregen. Die geladen kan worden met de vele verhalen en voorbeelden die laten zien wat Zorg en Zekerheid anders maakt: een zorgverzekeraar die een stap verder gaat om ieders behoeften te vervullen. En daarbij niemand achterstelt. We kiezen ervoor deze echte verhalen een podium te geven. Verbeeld met een illustratiestijl die het merk een kenmerkende en opvallende beeldtaal geeft. Een reeks die we komende jaren gaan voortzetten.

Media- en middelenstrategie

Met de verhalen van Zorg en Zekerheid willen we gedurende het jaar mensen bij het merk betrekken - niet alleen in wervingstijd. De films worden telkens regionaal verspreid, via online targetting en lokale media. Met een interne campagne halen we verhalen op en betrekken we de organisatie. Met outdoor bouwen we in de regio aan merkbekendheid. Ook in wervende uitingen en eigen middelen zoeken we aansluiting op dezelfde herkenbare stijl, vorm en toon. Aansluitend wordt een PR-strategie gevoerd waarmee Zorg en Zekerheid haar uitgesproken belofte kracht bij zet.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken