Iedereen goed ondergoed

Iedereen goed ondergoed

Categorie
Retail
Adverteerder
ZEEMAN
Bureau
Persuade
Jaar
2014
Paginanummer
370

Nominatie 2014

Doelstelling

Laat zien dat Zeeman een breed assortiment, kwalitatief ondergoed heeft voor de laagste prijs. En geef het Zeeman merk meer karakter. Spreek hiermee nieuwe klanten aan en bevestig de bestaande klant in hun keuze.

Doelgroep

Bestaande en nieuwe Zeeman klanten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Oplettende mensen die niet veel kunnen of willen uitgeven aan basistextiel. Focus op vrouwen in de leeftijd 20-55 jaar.

Concept

De meeste dure merken laten hun ondergoed showen door perfecte modellen. Veel klanten herkennen zich hier niet in. In deze campagne laat Zeeman haar ondergoed showen door haar eigen klanten in plaats van professionele modellen. Gewone en bijzondere mensen in alle soorten en maten. Hiermee onderstrepen we niet alleen de eigenzinnigheid van het merk, maar bewijzen we ook dat ondergoed van Zeeman goed zit, goed staat en van goede kwaliteit is. De conclusie: Zeeman heeft goed ondergoed voor iedereen.

Media- en middelenstrategie

In de eerste fase roepen we klanten op om zich aan te melden als ondergoedmodel. Middels een oproep via tv, winkel, de folder en online melden zich meer dan 8.000 klanten aan.
Uiteindelijk hebben ruim 90 klanten voor de camera gestaan. Deze speelden de hoofdrol in een cross mediale campagne in 5 landen. Naast tv en online advertising, een huis aan huis folder, winkelcommunicatie wordt er vooral ingezet op online en offline PR en social media. Door het ontwikkelen van goede en aantrekkelijke redactionele content creëren we meer zichtbaarheid voor het Zeeman ondergoed en promoten we Zeeman als een deskundige ondergoedspecialist.
In de 3e campagneweek introduceren we met een speciale tv commercial de nieuwe fun lingeriecollectie.
De campagne genereert veel free publicity in print, tv en online. En een stortvloed aan positieve reacties van klanten.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken