Iedereen eigen baas

Iedereen eigen baas

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
TEMPER
Bureau
Truman
Jaar
2019
Paginanummer
117

Doelstelling

Early adaptors weten Temper te vinden. Het brede publiek kent het merk niet. De brand awareness moet omhoog en het merk moet geladen worden met de juiste emotie. Ook moet er een gunstige liquiditeit in Q2 gecreëerd worden op het platform.

Doelgroep

Mannen en vrouwen (18-25 jaar) op zoek naar horeca- en retailwerk.

Merkomschrijving

Temper is een online prikbord waarbij je gemakkelijk freelance kunt gaan werken binnen sectoren waar dit weinig tot niet voorkomt (horeca en retail).

Concept

De strategie: 1. een nieuwe categorie introduceren, 2. de categorie en het merk laden met positieve waarden om zich af te zetten van andere 'negatief geladen' flexwerk categorieën 3. het merk met lef en een 'compelling story' introduceren. Concept: We vertellen het verhaal over in je eigen kracht staan. Afscheid nemen van de status quo. De wereld laten ontwaken in een nieuwe werkelijkheid, die energie en positiviteit brengt. In een krachtige metafoor laten we zien dat iedereen vanaf nu eigen baas kan zijn.

Media- en middelenstrategie

We hebben gekozen voor een opvallende brandfilm met lef. Deze vertaald zich door in middelen als een TVC, Social Advertising, OOH-schermen en toiletposters.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken