Hussel

Hussel

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
KPN
Bureau
Achtung! mcgarrybowen
Jaar
2019
Paginanummer
111

Doelstelling

Hoe introduceer je een bundel die je echt helemaal zelf samen kunnen stellen, met mobiel, internet, tv en entertainmentdiensten zonder dat het ingewikkeld wordt? Met een ogenschijnlijk eenvoudig marketingconcept is deze propositie in korte tijd succesvol in de markt gezet.

Doelgroep

Het product is bedoeld voor alle KPN klanten die meerdere diensten afnemen. Met de campagne is een brede Nederlandse telecomdoelgroep aangesproken. Met speciale aandacht voor relevante gebruikersgroepen en huidige klanten.

Merkomschrijving

KPN is de grootste telecomprovider van Nederland.

Concept

Omdat je 17 miljoen Nederlanders niet in één bundel kunt vangen, introduceert KPN: Hussel. Daarmee bepaal je zelf wat je nodig hebt en wat niet. De naam zegt alles al. Simpel, toegankelijk, in spreektaal. Met een bijpassende identiteit en campagne laten we zien dat Hussel voor iedereen is, en ieder z'n eigen Hussel heeft. Zo simpel is het.

Media- en middelenstrategie

Er is ingezet op een combinatie van breed bereik - TV, radio, OOH - voor propositiebekendheid. Online middelen die daarnaast meer sturen op traffic en sales. Met ook een belangrijke rol voor DM richting bestaande klanten.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken