Huisbaasje

Huisbaasje

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
CONSUMENTENBOND
Bureau
Today Designers B.V.
Jaar
2017
Paginanummer
339

Doelstelling

1) De Consumentenbond positioneren als one stop shop voor alle energievraagstukken. 2) Een nieuwe doelgroep aanboren. 3) Huisbaasje bij 2 miljoen consumenten onder de aandacht brengen 4) In 2017 schaffen 1.000 consumenten Huisbaasje aan.

Doelgroep

De Consumentenbond wil de meer praktische/gele consument aanspreken.

Merkomschrijving

De Consumentenbond is het enige onafhankelijke verbond van en voor consumenten dat in de volle breedte van aanbod en problematiek werkt aan betere, rechtvaardige en veilige consumentenmarkten.

Concept

Huisbaasje is jouw persoonlijke energiemaatje, wakend over je energieverbruik. Hij houdt je scherp als het gaat om je energieverbruik en is altijd alert of hij leveranciers met een beter aanbod ziet. Hij is een trouwe vriend, alleen loyaal aan jou en niemand anders. Samen met Huisbaasje is energie besparen leuk en lonend.

Media- en middelenstrategie

Merk: eigenwijze positionering van Huisbaasje. Tone of voice en beeld maken dat een nieuwe doelgroep wordt aangesproken. Middelen: E-mail, nieuwsbrief op basis van doelgroepselectie, NS abri's (print en digitaal), -Longread in AD online. Tijd om het concept te lezen en goed aansluitend bij doelgroep.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken