House of No Limits

House of No Limits

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
T-MOBILE & SAMSUNG
Bureau
EndemolShine Nederland
Jaar
2019
Paginanummer
116

Winnaar 2019

Doelstelling

Merkvoorkeur en -overweging van T-Mobile en Samsung laten stijgen in de kritische en lastig bereikbare doelgroep (16-24) d.m.v. een unieke, spraakmakende en impactvolle video productie. Secundair: impact op sales voor een combi pakket Samsung/T-Mobile.

Merkomschrijving

House of No Limits; Unlimited Possibilities (Samsung) meets Unlimited Data (T-Mobile)

Concept

House of No Limits is een film waarin influencers zichzelf en de hele 'internetcultuur' op de hak nemen. T-Mobile verrast als eerste unlimited provider van Nederland de doelgroep met een bijzondere en voor iedereen gratis te streamen film die volledig gedraaid is op een Samsung device. Hiermee laten Samsung en T-Mobile zien dat ze weten wat er leeft binnen de doelgroep.

Media- en middelenstrategie

D.m.v. een uitgekiende social video strategie met trailers en making offs werd gezorgd voor maximaal bereik. PR was een doel op zich en door een spraakmakende cast en script ruimschoots behaald. Vrijwel alle media hebben aandacht besteed aan dit fenomeen met als gevolg een dubbele gouden filmstatus en significant positieve resultaten op awareness, consideration én preference voor beide merken!
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken