Houd de warmte buiten

Houd de warmte buiten

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
VELUX
Bureau
MediaScience
Jaar
2017
Paginanummer
375

Nominatie 2017

Doelstelling

Verkoop van VELUX raamdecoratie.

Doelgroep

Gezinnen met kinderen.

Merkomschrijving

VELUX biedt oplossingen voor mensen die meer licht en lucht in hun huis willen. Ze bieden dakramen, dakkapellen maar ook producten voor zon- en warmtewering.

Concept

Uit analyse van opgebouwde campagnedata blijkt een positieve correlatie tussen het stijgen van de temperatuur en de verkoop van raamdecoratie. Logisch. Want als de zon brandt, wordt het heerlijk warm op het strand maar ook bloedheet in de kinderkamer op zolder. Tijd voor een campagne waar we de doelgroep juist op momenten dat de zon schijnt, attenderen op het nut van warmtewerende raamdecocratie.

Media- en middelenstrategie

Door slimme programmatic inzet van digitale out-of-home schermen, zorgden wij ervoor dat de doelgroep alleen op relevante momenten met onze boodschap werd geconfronteerd. Wanneer de temperatuur boven de 20 graden steeg, werden langs drukke wegen richting het strand en pretparken, uitingen getoond met de lokale temperatuur gevolgd door de temperatuur die het waarschijnlijk op dat moment op zolder was. Vervolgens werd de oplossing getoond: warmte en zonwerende raamdecoratieproducten van VELUX.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken