Holiday at Home

Holiday at Home

Categorie
Actualiteiten
Adverteerder
BIG GREEN EGG EUROPE B.V.
Bureau
Propaganda B.V.
Jaar
2020
Paginanummer
49

Doelstelling

De prototype-positionering van de Big Green Egg kamado BBQ onderstrepen, door de relevantie van deze hero te laten zien, juist in de Coronatijd.

Doelgroep

Big Green Egg gebruikers (de EGGers) zijn die-hard fans. Ze zijn maar wat trots op hun Big Green Egg en delen die liefde graag. Hun credo is; naar buiten, koken en genieten.

Merkomschrijving

De kamado BBQ wereld is groot gemaakt door Big Green Egg en daarbinnen is het merk absoluut ongeëvenaard. Big Green Egg is een echte love brand en staat voor Quality time at Home.

Concept

Balen dat we thuis moeten zitten. Tenzij we thuis als heerlijke plek zien. We inspireren en motiveren onze fans met outdoor-campagnes in het voorjaar en de zomer en met wekelijkse livestreams waarin executive chef Michèl Lambermon jou samen met zijn Big Green Egg laat zien hoe je 'verplicht-thuis-zit-tijd' omtovert naar 'qualitytime'. Met extra aandacht voor lunchgerechten en koken met de kinderen.

Media- en middelenstrategie

ATL: Een outdoor medium voor een outdoor merk. Waar veel adverteerders wegbleven vulde Big Green Egg deze ruimte juist in. BTL: De fanbase werd wekelijks bestookt via Social Media, livestreams en nieuwsbrieven met leuke gerechten.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken