Hoe lean wil je het hebben?

Hoe lean wil je het hebben?

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
EXACT SOFTWARE
Bureau
Exact Software
Jaar
2013
Paginanummer
66

Nominatie 2013

Doelstelling

In 2013 staan efficiëntie, kostenreductie en groeikansen voor veel ondernemers centraal. Bedrijven werken aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen om nieuwe kansen te creëren. Exact wil zich neerzetten als dé partner voor bedrijven die echt "Lean" willen worden in logistiek, productie en zakelijke dienstverlening. Lean is al lang niet meer een begrip dat enkel voor de grote Toyota's en Motorola's geldt. Ieder bedrijf, groot of klein, en iedere afdeling, van kantoor tot productievloer, kan een slag maken om de organisatie leaner in te richten. Dit brengt meer efficiëntie, kan kosten besparen en maakt de organisatie meer klantgericht. Exact helpt ondernemers te begrijpen wat lean is en hoe ze ermee aan de slag kunnen gaan, eventueel met onze software.

Doelgroep

Iedere MKB-manager in Nederland. Van C-level tot senior management. Alle bedrijfsdisciplines in onze branches.

Concept

Om de doelgroep het belang van de juiste software te laten zien, werd een visueel concept ontwikkeld. Een slimme combinatie van fotografie en infographics. Deze reallife-infographics communiceerden op een heldere en compacte wijze het belang van de juiste software in het realiseren van groei, kostenreductie en efficiëntie.

Media- en middelenstrategie

Onze strategie was contentmarketing via een groot aantal online- en offlinekanalen waarbij we eerst awareness creëerden. De campagne werd gelanceerd onder medewerkers met reallife-infographics. Vervolgens begonnen we met een serie advertenties in marktspecifieke bladen. In combinatie met Layar brachten we de advertenties tot leven en creëerden we traffic naar onze website. Hier boden we waardevolle content aan. Daarnaast werd relevante content verspreid via blogs, social media, klantmagazines, webinars, ontbijtsessies, een lean-boekje, en direct mailings. Geïnteresseerden konden zich abonneren op een nieuwsbrief en kwamen zo in ons leadnurturing-programma terecht. De campagne zorgde voor veel conversaties rondom het thema lean zeker ook omdat sales het thema adopteerde.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken