Histor Perfect Finish, voor iedere klus de juiste lak.

Histor Perfect Finish, voor iedere klus de juiste lak.

Categorie
Durables
Adverteerder
HISTOR
Bureau
Havas Lemz
Jaar
2019
Paginanummer
158

Doelstelling

Histor herintroduceert de Perfect Finish lakken: voor iedere klus de juiste lak. Hoe overtuigen we de functionele consument die de klus liever uitstelt dan hem aanpakt?

Doelgroep

Functionele schilder, m.n. mannen, 25-55 jaar.

Merkomschrijving

Histor biedt de helpende hand bij elke schilderklus. Met goed advies, stappenplannen en de beste verfproducten. Zo kan je met een beetje moeite een prachtig resultaat bereiken.

Concept

Histor Perfect Finish is de ideale lak: het maakt elke klus makkelijk. Maar hoe helpen we mensen vriendelijk over de drempel om aan de gang te gaan? We brengen de helpende hand van Histor tot leven en introduceren Mr. Histor. Op humoristische wijze stipt zijn hand krassen en beschadigen aan die nodig een schilderbeurt verdienen. En hij biedt direct de oplossing en helpt je op weg met Histor Perfect Finish.

Media- en middelenstrategie

We kiezen een mediastrategie die de propositie snel zichtbaar en bekend maakt voor de doelgroep. In korte tv-commercials en online video's moedigt Mr. Histor de doelgroep aan en activeert ze om direct aan de slag te gaan. De campagne scoort goed en zorgt voor snelle stijging van propositiebekendheid en verkoop.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken