Het Vetste Kinderfeestje ooit!

Het Vetste Kinderfeestje ooit!

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
ENERGIEDIRECT.NL
Bureau
Triple Double sportmarketing
Jaar
2018
Paginanummer
376

Doelstelling

Lead generatie vanuit social interacties met een positief sentiment

Doelgroep

PSV-fans met kinderen t/m 16 jaar

Merkomschrijving

Energiedirect.nl, hoofdsponsor van PSV, maakt de energietransitie op een slimme manier lekker makkelijk. En dat is ook nog eens beter voor je portemonnee. Slim bezig!

Concept

Met 'Het vetste kinderfeestje ooit' kon een jonge PSV-fan met 10 vriendjes voor 1 dag de baas van de PSV eSports room worden. Ze kregen een clinic van dé PSV eSports kampioenen en keken de wedstrijd PSV-FC Utrecht vanuit hun eigen skybox. Ouders en verzorgers waren de aanjagers van de actie, door het aanmelden van hun kind en het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen.

Media- en middelenstrategie

De ouders én hun kinderen zijn primair bereikt via sociale kanalen. Het engagement met jonge PSV-fans is vergoot met de inzet van PSV/eSports influencer LuckyGraafNL. Customized content op Facebook, Instagram en Snapchat via zowel eigen, PSV als influencer kanalen, bracht leads op een online platform met aanmeldformulier en stempagina. Via de share mogelijkheid ontstonden mini-campagnes in het netwerk van de deelnemers. De aftermovie is via social onder de PSV doelgroep verspreid.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken