Het plezier van de Ziggo Power Promise voor ondernemers

Het plezier van de Ziggo Power Promise voor ondernemers

Categorie
Business-to-Business
Adverteerder
ZIGGO
Bureau
J. Walter Thompson Amsterdam
Jaar
2017
Paginanummer
60

Nominatie 2017

Doelstelling

In een wereld die steeds digitaler wordt, is wifi onze eerste levensbehoefte. Dat geldt al helemaal voor ondernemers. In de cloud werken, mailen... Ook zakelijk gebeurt alles online. Dus vindt Ziggo dat waar en hoe je ook werkt, je wifi het goed moet doen. Maar goede wifi is complex. Elke werkplek is anders. Ziggo toont lef en komt met een gedurfde belofte. Een keihard statement over de kwaliteit van de wifi. Ziggo start een campagne in de zakelijke markt met als doel de merkwaardering én merkoverweging vergroten bij zowel klanten als niet-klanten.

Doelgroep

Ondernemers voor wie wifi het altijd moet doen op de zaak. Van zzp tot mkb.

Merkomschrijving

Ziggo zorgt dat alles waar je veel plezier aan beleeft bij je komt, onmiddellijk, altijd en overal. Dus ook goede wifi waarmee we altijd en overal op het werk kunnen skypen, werken in de cloud, up- en downloaden.

Concept

Ziggo introduceert: de Ziggo Power Promise. Een belofte die met lef de kwaliteit van wifi van Ziggo bewijst. Als eerste en enige provider durven wij het aan om iedereen in elke hoek van elke zaak in Nederland perfecte wifi te garanderen. Met wifi afgestemd op jouw zaak, een supersterk modem en een engineer die pas weggaat als alles overal werkt. Met de Ziggo Buurmannen brengen we de belofte tot leven. Overal op de zaak wordt de wifi tot het uiterste getest. Van skypen tot downloaden. Alle communicatie sluiten we consistent af met de belofte: Overal op de zaak perfecte wifi. Gegarandeerd. Dat is de Ziggo Power Promise.

Media- en middelenstrategie

We gebruiken audiovisuele middelen om de Ziggo Power Promise op een krachtige manier tot leven te brengen. Zowel voor klanten als niet-klanten. Via dm worden klanten uitgenodigd om hun wifi te perfectioneren. We nodigen daarnaast niet-klanten uit om gebruik te maken van het overstapaanbod om daarna van perfecte wifi te genieten. Dit doen we met behulp van onder andere tvc, radio, online video's en display. Door de inzet van ingekochte media én eigen middelen is zowel intern bij Ziggo-kantoren als in Nederland de Ziggo Power Promise niet te missen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken