Het Nederland van 2010

Het Nederland van 2010

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
Nationale-Nederlanden
Bureau
UbachsWisbrun/JWT
Jaar
2010
Paginanummer
90

Doelstelling

Gebruik het einde van het jaar om de positie van Nationale-Nederlanden als verzekeraar die er is voor het Nederland van Nu te claimen cq bevestigen.

Doelgroep

Heel Nederland.

Concept

Het einde van het jaar is altijd het moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. De tijd dus van: het jaaroverzicht. Maar hét jaaroverzicht bestaat niet. Iedereen heeft immers zijn eigen jaaroverzicht. Binnen de 'Het Nederland van' campagne kreeg iedereen de unieke mogelijkheid om op hetnederlandvan2010.nl zijn eigen jaaroverzicht te maken en deze, bij wijze van Kerst- of Nieuwjaarsgroet, te delen met zijn vrienden. Men had de keuze uit een aantal vaste thema's en nieuwsbeelden uit 2010, maar kon daarnaast ook zijn eigen foto's en video's uploaden. Zo ontstond een voor ieder persoonlijk en uniek overzicht.

Media- en middelenstrategie

Het hart van de campagne was natuurlijk de website hetnederlandvan2010.nl.Deze site werd aangejaagd middels bannering en promo's op RTL. De leukste jaaroverzichten maakten kans om op oudejaarsavond te worden uitgezonden op RTL 5 tijdens het TV-programma 'De 15 van 2010'.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken