Hét huis van keukens

Hét huis van keukens

Categorie
Retail
Adverteerder
MANDEMAKERS KEUKENS
Bureau
Eigen Fabrikaat
Jaar
2018
Paginanummer
343

Doelstelling

De Nederlandse consument heeft een diffuus beeld van Mandemakers gekregen. De één vond het een prijsdiscounter, de ander een zaak op niveau. Mede gezien de negatief getinte aandacht die keukenbedrijven de laatste jaren kregen moest Mandemakers duidelijk gepositioneerd worden als dé formule die staat voor kwaliteit, zonder de betaalbaarheid uit het oog te verliezen.

Doelgroep

Mensen die gaan voor kwaliteit zonder de prijs uit het oog te verliezen. Vanaf anderhalf tot twee keer modaal.

Merkomschrijving

Mandemakers heeft acht grote vestigingen met een uitgebalanceerde collectie keukenmerken en apparatuur en is de naamgever van DMG, de grootste woonretailer van Nederland.

Concept

Bij Mandemakers vind je alles wat je kunt bedenken maar vooral waar je nooit aan hebt gedacht. Dat is dé gedachte van "Hét huis van keukens". Want uiteindelijk moet je keukens ervaren, voelen, zien en dat kan het beste bij Mandemakers.

Media- en middelenstrategie

Een bewust geweven hart-, hoofd- en portemonneestrategie. Hart: tv en always-on online, gebaseerd op de inspirerende showrooms. Hoofd: proposities voor online lead generatie. Portemonnee: salesacties zoals de Mandemakers Marathon.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken