Het Grote Gesprek

Het Grote Gesprek

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
HOUTHOFF BURUMA
Bureau
Ruby's Glue
Jaar
2013
Paginanummer
96

Doelstelling

Versterken van voorkeurspositie van Houthoff Buruma als favoriete werkgever; Bekendmaken van Houthoff Buruma's nieuwe sollicitatieprocedure van één dag.

Doelgroep

Toptalent onder juridische studenten

Concept

Solliciteren bij een advocatenkantoor is voor veel rechtenstudenten een grote stap. Zij willen zich goed voorbereiden en hebben daarbij de behoefte aan vergelijking en transparantie. Studenten vinden de verschillen tussen de kantoren en de procedures vaak niet even duidelijk. Houthoff Buruma speelt met Het Grote Gesprek in op hun behoefte aan helderheid. Het Grote Gesprek is een rich media site die solliciteren vergelijkt bij de grote zeven kantoren. Elke stap van de procedure is geïllustreerd als een etage. Op elke etage vind je relevante tips, zoals kledingadvies, schrijven van een killer CV, voorbereiding van assessments en nog veel meer. Uit de vergelijking komt naar voren dat Houthoff Buruma de meest efficiënte procedure hanteert, omdat de sollicitant binnen één dag hoort of hij een aanbod krijgt. Deze nieuwe combinatie van transparante informatievoorziening en solliciteren in één dag, passen geheel bij de open en nuchtere mentaliteit van het kantoor. De site is een beeldvullende ervaring die "tablet first" ontworpen is. Afhankelijk van de browser wordt de HTML 5 of de Flash, fall back versie getoond. Met vloeiende animaties ga je van het ene kantoor naar de andere. De site heeft een doorlopende soundtrack waardoor het een complete ervaring wordt. Het Grote Gesprek is begonnen als onafhankelijk platform als initiatief van Houthoff Buruma.

Media- en middelenstrategie

Media inzet is gericht op traffic richting site te generen. Primaire media: PR ( persberichten, blogs, kick off event) en persoonlijke communicatie door recruiters met studieverenigingen en studenten; Secundair: Webvertising en advertenties in advocatuur,- en studentenbladen; Promomateriaal: Gadget en een promovideo over Het Grote Gesprek.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken