Hertog, met hartstocht bereid

Hertog, met hartstocht bereid

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
HERTOG IJS
Bureau
Alfred International
Jaar
2018
Paginanummer
272

Doelstelling

Laat Nederland weer smelten voor het ijs van Hertog, om samen heerlijk van te genieten.

Doelgroep

Vrouwen 35+

Merkomschrijving

Hertog: heerlijk Nederlands roomijs bereid met de lekkerste ingrediënten, in vele verrassende smaken om samen van te genieten.

Concept

Hertog was lange tijd het nummer 1 ijsmerk van Nederland. Maar het merk was een beetje in de vergetelheid geraakt. Daarom moet Hertog weer op een leuke manier onthouden worden. De hartstochtelijk lekkere campagne laat zien waar Hertog goed in is: met hart en ziel maken ze bij Hertog het allerlekkerste ijs. Centraal staan de drie IJsmeesters van Hertog. Het zijn de mensen die de nieuwe smaken bedenken en recepten uitproberen. In de TVC doen ze dit in hun eigen proefkeukentje bij Hertog; een soort ijssalon in de fabriek. Vol overgave storten de ijsmakers zich op de range 'Hertog IJssalon'. Ze zingen daar 'nogal hartstochtelijk' over. Een lenig concept dat zich soepel laat doorvertalen naar andere touchpoints. Zo zie je de ijsmakers terug in (audio)visuele media en hoor je ze uit volle borst zingen op de radio.

Media- en middelenstrategie

TV, radio en OLV worden ingezet om het grote publiek te bereiken. Via social geeft Hertog oogverblindend lekkere inspiratie en ijsrecepten.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken