Herpositionering Boris

Herpositionering Boris

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
Boris
Bureau
PPGHJWT Artists
Jaar
2006
Paginanummer
510

Doelstelling

Artiesten worden tegenwoordig meer en meer gepositioneerd als merk. Met de introductie van het nieuwe album ‘Holy Pleasure’, Boris positioneren als serieus popartiest: van getalenteerd Idols-winnaar tot een zanger met een eigen, oorspronkelijk, on-Nederlands soulgeluid. Daarbij natuurlijk sales voor het album stimuleren.

Doelgroep

Vrouwen en mannen in Nederland van 20-50 jaar, met een accent op mensen rond de 30 die trendgevoelig zijn, van soul en jazz houden en graag uitgaan naar muziektempels zoals Paradiso.

Concept

Volledig ‘breken’ met Idols en de eigenzinnige, gepassioneerde artiest Boris naar voren laten komen in alle middelen, zoals het artwork voor de CD en singles en de videoclip voor de titelsong. Daarbij is gekozen voor de verrassing van de muziek zelf door onaangekondigde ‘flash concerten’ in 6 grote steden, waarbij ‘Holy Bibles’ - met foto’s en info - verspreid werden.

Media- en middelenstrategie

Naast de ‘flash concerten’, Holy bibles, verschillende websites en natuurlijk de cd zelf is gekozen voor veel pr en aanwezigheid in goed beluisterde, bekeken en gelezen media.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken