Heras. Buitengewoon Beveiligd

Heras. Buitengewoon Beveiligd

Categorie
Geïntegreerde Communicatie
Adverteerder
Heras
Bureau
Gleijm & van der Waart
Jaar
2007
Paginanummer
280

Doelstelling

Het merk Heras klaar maken voor een gezonde toekomst door middel van een herpositionering. Hierbij moet het accent liggen op het verbreden van het imago (van hekwerkleverancier naar leverancier van de integrale buitenbeveiliging) en het onderstrepen van het marktleiderschap.

Doelgroep

Alle potentiële afnemers van (integrale) buitenbeveiliging, waarbij Heras zich in eerste instantie richt op de directeur / eigenaren van het MKB, Security Managers en Facility Managers bij (middel)grote bedrijven.

Concept

Bij de herpositionering is gekozen voor een nieuwe productcategorie: buitenbeveiliging. Deze positionering is uniek. Hij biedt een ruim speelveld voor de huidige en toekomstige ambities en bezorgt Heras een duurzame leiderschapspositie in de markt. Om het geherpositioneerde merk opnieuw verankerd te krijgen in de hoofden van de doelgroep is gewerkt aan een nieuwe breinpositie met unieke, onderscheidende en sterke associaties. Deze zijn voortgekomen uit de vertaling van de (kern)waarden van het merk: ondernemend, innovatief en betrouwbaar, naar relevante betekenissen en attributen die moeten leiden tot merkvoorkeur.

Media- en middelenstrategie

Gelijktijdig met het vernieuwen van het corporate design wordt een imagocampagne uitgevoerd door middel van landelijke radiocommercials en advertenties in relevante week- en vakbladen. Intern is de imagocampagne afgetrapt met een feestelijke kick off, vlak voor het zomerreces. Als give-away ontvangen alle personeelsleden een flacon zonnebrandolie (uiteraard factor 20) met een boekje waarin de campagne nog eens wordt toegelicht. Daarnaast neemt Heras deel aan de Safety & Security beurs gericht op de security en facility managers.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken