HEMA MINI MIJTER

HEMA MINI MIJTER

Categorie
Retail
Adverteerder
HEMA
Bureau
CCCP
Jaar
2009
Paginanummer
516

Winnaar 2009

Doelstelling

Tijdens het weekend van de intocht van Sinterklaas wil HEMA de omzet verhogen en klanten verder aan zich binden gedurende de Sinterklaasperiode.

Doelgroep

De managers van grote en kleine huishoudens met kinderen tot zes jaar oud en natuurlijk ook alle kinderen door heel Nederland. Alle leeftijden, nationaliteiten en sociale klassen. HEMA is van en voor iedereen!

Concept

Het zijn mini prijzen tijdens de mini mijter dagen. Kom naar de winkel met je kartonnen mini mijter en krijg 15% korting op het gehele assortiment. Bovendien kregen consumenten per winkelbezoek zo’n originele echte mini mijter mee.

Media- en middelenstrategie

We maakten een hype van de mini mijter om vraag naar de mijter en daarmee winkelbezoek te stimuleren. In alle media kwam je de mini mijter tegen. Op TV zonden we een spot uit over de mini mijter dagen. Op de winkelvloer zag je de mini mijter terug en ook in de folder kwam je ‘m overal tegen. Miljoenen huishoudens kregen de omslag met een kartonnen mini mijter, in te wisselen voor korting en een echte mini mijter. Op internet kon je op zoek gaan naar mini mijters voor korting. Bij de nationale intocht van Sinterklaas werden mini mijters uitgedeeld zodat je gedurende de hele televisie-uitzending overal jongeren met mini mijters zag. De mini mijters waren binnen no-time de winkel uit.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken