Helemaal Pricewise

Helemaal Pricewise

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
PRICEWISE
Bureau
The Creative Shopping Center
Jaar
2021
Paginanummer
182

Doelstelling

Herpositionering van een ‘prijsvergelijker voor goedkope energie’ naar het bieden van zekerheid bij complexe financiële beslissingen. Een nieuw mediaconstruct om de verbreding en verdieping van het merk uit te leggen aan de consument.

Doelgroep

Van prijszoekers naar zekerheidszoekers; mainstream Nederland die behoefte heeft aan gemak en de zekerheid bij oriëntatie bij een breed pallet aan complexere financiële beslissingen.

Merkomschrijving

Het fijne gevoel van de juiste keuze. Het aangescherpte merk Pricewise staat voor het fijne gevoel dat je bij een moeilijkere financiële beslissing helemaal op de hoogte bent, helemaal geadviseerd bent en het helemaal goed geregeld hebt. Dat onbezorgde gevoel van helemaal zeker zijn van de beste keuze voor jou.

Concept

Helemaal Pricewise staat voor een state of mind. De ultieme eindwaarde van iets helemaal slim geregeld hebben. Qua prijs maar vooral ook wat precies bij jouw specifieke situatie en behoeftes past. We laten verschillende herkenbare, menselijke situaties zien en het plezier van helemaal zeker zijn: iedereen Helemaal Pricewise!

Media- en middelenstrategie

Verhogen mental availability met TV, social, digital en site.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken