Hapsgewijs aan Tafel

Hapsgewijs aan Tafel

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
OLVARIT - NUTRICIA NV
Bureau
Tiny Riot - FremantleMedia Netherlands
Jaar
2017
Paginanummer
363

Doelstelling

Groei binnen de categorie en in marktaandeel door onnodige misvattingen rondom babyvoeding weg te nemen en ouders bij te staan kinderen gezonde eetgewoonten mee te geven.

Doelgroep

Jonge ouders met baby's tussen de 4 en 17 maanden (circa 200.000 in NL).

Merkomschrijving

Olvarit, onderdeel van Nutricia Early Life Nutrition, brengt groente- en fruitvoeding voor baby's en peuters op de markt die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van goede eetgewoonten en een goede gezondheid.

Concept

Elke ouder weet dat het opvoeden van je baby een reis is van vragen, onzekerheden en mijlpalen. Samen met Google zijn de meest voorkomende vragen over babyvoeding geanalyseerd. Ter ondersteuning van de jonge ouders beantwoorden we deze in twee video formats. In Hapsgewijs op Onderzoek worden onnodige misvattingen geadresseerd en in Hapsgewijs in de Keuken spelen we in op de trend van zelf babyvoeding maken. We geven tips over o.a. kooktechnieken en ingrediënten.

Media- en middelenstrategie

Vanwege de zeer specifieke, steeds vernieuwende doelgroep ontwikkelen we de communicatie daar waar de "millennial ouders" zich bevinden en antwoorden zoeken: social media, met focus op YouTube.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken