Handige Harry

Handige Harry

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
50+ MOBIEL
Bureau
Home of the Brave
Jaar
2021
Paginanummer
146

Doelstelling

Introduceer en positioneer 50+ Mobiel als A-merk tussen de gevestigde telecommerken. Creëer een positieve associatie met 50+ zijn. Overtuig de doelgroep om een abonnement af te sluiten.

Doelgroep

50+’ers die een Sim Only-abonnement zoeken. Ze zijn graag verbonden, maar hebben minder met de ‘hassle’ van technologie en abonnementen van vandaag de dag.

Merkomschrijving

‘Het leven wordt pas leuk als je 50+’er bent’. Zeker als je geniet van extra service, gemak en voordeel.

Concept

Harry Piekema is terug. Als Handige Harry is hij de sympathieke spokesperson die alles uit zijn 50+ Mobiel haalt. Niet alleen uit zijn abonnement, maar ook uit zijn voertuig: een Piaggio Ape waarin hij Nederland afreist en klanten verrast.

Media- en middelenstrategie

Via tv, Youtube en abri’s, is een awarenesslaag gecreëerd voor top-of-funnel. De hero-laag wordt gevolgd door social, native, affiliates, publishers, nieuwsbrieven en display campagnes om engagement te creëren. 

Na conversie tot MQL of SQL begint een aanpak waarbij aanbieding-filmpjes gepersonaliseerd naar de doelgroep gemaild worden. Er is een Hulp Hub om klanten via uitlegvideo’s te onboarden, en helpen met het oplossen van problemen.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken