Hallmark Postuum

Hallmark Postuum

Categorie
Smart Idea
Adverteerder
HALLMARK
Bureau
Havas Lemz
Jaar
2017
Paginanummer
345

Winnaar 2017

Doelstelling

Versterken Hallmark merkmissie.

Doelgroep

Ouders en grootouders.

Merkomschrijving

Hallmark versterkt waardevolle relaties door mensen te inspireren hun emoties te uiten. Naast een groots wenskaartenaanbod, doet Hallmark dat met cadeaus en diensten.

Concept

Als een dierbare overlijdt, ontstaat er een groot gemis dat extra voelbaar is op specifieke momenten in je leven. Bijvoorbeeld op je bruiloft of bij de geboorte van je eerste kind. Postuum is een nieuwe dienst van Hallmark, die het mogelijk maakt om op die momenten een boodschap te ontvangen van iemand die er niet meer is. Postuum is een box met briefpapier, enveloppen, sluitzegels en een boekje met schrijftips & inspiratie.

Media- en middelenstrategie

Postuum is gestart als pilot. Met echte verhalen lieten we zien hoe waardevol het is om brieven te ontvangen of te schrijven. We riepen mensen op hun motivatie te delen om 1 van de 500 boxen te ontvangen. Binnen 3 weken ontvingen we meer dan 2000 aanmeldingen. Zo creëerden we een community waarin gebruikers ervaringen konden delen en Postuum samen met ons konden doorontwikkelen. De box is nu permanent opgenomen in het assortiment van Hallmark met de naam Liefs voor Altijd.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken