Gezond &

Gezond &

Categorie
Vrije Tijd
Adverteerder
SAMENGEZOND
Bureau
Roorda Reclamebureau
Jaar
2020
Paginanummer
446

Doelstelling

De bekendheid van SamenGezond vergroten en mensen stimuleren SamenGezond te gebruiken.

Doelgroep

Nederlanders die wel wat willen doen voor hun gezondheid maar denken dat een gezonde leefstijl moeilijk is en daardoor ten koste gaat van genieten en gezelligheid.

Merkomschrijving

SamenGezond is het grootste online gezondheidsprogramma van Nederland en biedt iedereen hulp bij een gezondere leefstijl. SamenGezond geeft tips, advies en helpt concreet met oplossingen om gezonde keuzes makkelijker te maken en deze vol te houden.

Concept

In de campagne worden gezonde keuzes gekoppeld aan diverse positieve thema's zoals gezellig en lekker. SamenGezond laat zo met laagdrempelige voorbeelden zien dat een gezonde leefstijl makkelijker en leuker is dan je denkt. In de campagne speelt de '&' uit het SamenGezond beeldmerk een grote rol. De '&' verbindt steeds het gezonde met het aangename.

Media- en middelenstrategie

Door SamenGezond-thema's te koppelen aan specifieke audiences en titels, is maximale relevantie gecreëerd. TV en radio zijn ingezet voor de bekendheid, video- en socialformaten voor begrip. Online, native en search zijn ingezet om mensen te activeren SamenGezond te gebruiken.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken