Get Connected

Get Connected

Categorie
Personeel
Adverteerder
Ricoh Nederland
Bureau
The Others
Jaar
2011
Paginanummer
442

Doelstelling

Primaire doelstelling is het opbouwen van een employer brand voor Ricoh en het creëren van een voorkeurspositie bij werkzoekenden in de functies die Ricoh te bieden heeft. Secundair doel is het werven van nieuw personeel. Ricoh is uitgeroepen tot Top ICT Werkgever 2011 en wil duidelijk en permanent kunnen communiceren wat haar meerwaarde is op de arbeidsmarkt.

Doelgroep

Alle kwalitatieve werkzoekenden op het gebied van Sales, ICT, Techniek, Young Professionals, Staf en Support. Daarnaast alle huidige werknemers. Het beeld wat zij hebben (op basis van ervaringen) is voor een groot deel bepalend voor de mate van binding met Ricoh.

Concept

Centraal staat de 'rode draad'. Uiteraard in Ricoh rood. Deze rode draad kun je zelf vormen volgens de eisen die jij als werkzoekende/medewerker aan je baan stelt. Je vormt je eigen uitdagingen en ontwikkelingen in je vak. De draad sluit aan op dat wat Ricoh je in je werk te bieden heeft.

Media- en middelenstrategie

Centraal in de campagne staat de werkenbijricoh.nl site. Hierin speelt de employer brand film die het verhaal van de rode draad letterlijk tot leven laat komen een prominente rol. Uiteraard is het concept ook in posters en advertenties doorgetrokken welke triggeren om de site te bezoeken om daar op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden bij Ricoh. Deze zijn zowel intern als extern ingezet en ook doorvertaald naar de recruitment-rooms.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken