Gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve

Gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve

Categorie
Fast Moving
Adverteerder
ZUIVELHOEVE
Bureau
The Family Amsterdam
Jaar
2021
Paginanummer
259

Nominatie 2021

Doelstelling

Merkbekendheid verhogen om meer marktaandeel te veroveren.

Doelgroep

Boodschappers 30-55 jaar.

Merkomschrijving

Zuivelhoeve is een hecht familiebedrijf uit Twente. Al in 1981 begon de familie Roerink met het maken van verse zuivelproducten, direct vanuit hun boerderij. De familie gelooft dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde is gemaakt, met een directe verbinding tot de bron.

Concept

Op de Zuivelhoeve maken we ons niet zo druk. Hier doen we het rustig aan. En die rust, die maakt onze zuivel zo lekker. Onze yoghurt laten we 18 uur rijpen. Dat maakt onze boer’n yoghurt extra stevig. Dat geeft die volle, echte smaak. Je kunt dus wel zeggen dat de rust van de Zuivelhoeve ons geheime ingrediënt is. Het is de reden dat onze zuivel lekkerder is dan alle andere zuivel. Want zuivel van Zuivelhoeve is gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve.

Media- en middelenstrategie

In de eerste fase van deze nieuwe merkcampagne was het hoofddoel snelle bereiksopbouw in een brede doelgroep. Vandaar de keuze voor tv-inzet en billboarding. In de tweede fase zijn hieraan ‘reasons to buy’ toegevoegd via productintroducties van nieuwe smaken Roomyoghurt.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken