Gek op Beleggen

Gek op Beleggen

Categorie
Dienstverlening Financieel
Adverteerder
BINCKBANK
Bureau
SuperHeroes Amsterdam
Jaar
2019
Paginanummer
132

Doelstelling

Zet de passie voor beleggen waarmee BinckBank 20 jaar geleden is opgericht weer op de kaart, relevant voor de situatie en de wereld van nu.

Doelgroep

Beleggers en mensen met interesse in beleggen.

Merkomschrijving

BinckBank is gek op beleggen. We doen al 20 jaar niet anders. We blijven wakker voor Wall Street en bij één procentpunt verschil zien we een wereld aan mogelijkheden. We vinden dat iedereen van deze expertise moet kunnen profiteren, of je nou zelf wil beleggen of het voor je wil laten doen. BinckBank is inmiddels een ervaren speler, maar blijft als 'established challenger' trots op zijn eigengereide Binckmentaliteit.

Concept

De passie voor beleggen maakt dat BinckBank altijd kans ziet om het over beleggen, de expertise, tools en diensten van BinckBank te hebben. We haken continu in op de context, actualiteit of het moment van de dag. Met de typische Binckmentaliteit ontstaat een opvallende en onderscheidende campagne.

Media- en middelenstrategie

De Binckmentaliteit vertaalt zich naar een verfrissende media aanpak, met optimale synergie tussen on- en offline, merk en performance. Een gezonde dosis lef maakt dat beleggend Nederland niet om BinckBank heen kan.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken