Geef Alles

Geef Alles

Categorie
Corporate, Employer Branding & Internal Communication
Adverteerder
MINISTERIE VAN DEFENSIE
Bureau
Steam
Jaar
2019
Paginanummer
78

Nominatie 2019

Doelstelling

Defensie heeft een groot aantal infanteristenvacatures te vervullen. Voor de doelgroep is het lastig om je te identificeren met de wereld van Defensie. Het doel van de campagne is daarom om duidelijk te maken wat werken bij de infanterie in de praktijk inhoudt.

Doelgroep

Mannen van 17-27 jaar, met een (v)mbo-/havo-opleiding en/of werkzaam in een (eerste) baan. Ze zijn bezig uit te vinden wie ze zijn en wat ze willen.

Merkomschrijving

Het werk bij Defensie is avontuurlijk en echt teamwork. Dat is leuk en spannend, maar vraagt ook wat van je. Je moet stevig in je schoenen staan. Tegen een stootje kunnen. En anderen moeten op je kunnen rekenen.

Concept

Het concept maakt duidelijk dat je iets in je mars moet hebben om als infanterist te werken. De vorm laten we aansluiten bij de belevingswereld van jongeren. Onder de themaregel 'Geef alles' laten we zien wat je moet doen om je in te zetten voor vrede en veiligheid.

Media- en middelenstrategie

De focus ligt op sequential story telling, met drie hero-films. Om vervolgens te retargeten met drie verdiepingsfilms. O.b.v. bereik en selectiviteit: YouTube, social platformen, (D)OOH in Basic Fit-netwerk, branded content en bioscoop.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken