Formula Brain

Formula Brain

Categorie
Dienstverlening
Adverteerder
VODAFONE
Bureau
Achtung!mcgarrybowen
Jaar
2018
Paginanummer
200

Doelstelling

Racing is nothing but a state of mind'- A. Senna. Vodafone heeft een brand engagement campagne gecreerd met als doel om de Vodafone merk te laden als innovatief en future proof.

Doelgroep

Vodafone is er voor alle Nederlanders die open staan voor verandering en de mogelijkheden van nieuwe technologie in hun leven.

Merkomschrijving

Verandering geeft soms wat onzekerheid, maar brengt ook ongekende mogelijkheden met zich mee. Vodafone weet wat er speelt en nodigt iedereen uit om verandering en de mogelijkheden van nieuwe technologie te omarmen. The future is exciting. Ready?

Concept

Wat als je de hersenen hebt om een Formule 1 coureur te zijn, maar niet de middelen? We lanceren Formula Brain: bestuur een raceauto met je hersenen via het 4G netwerk van Vodafone. Hiermee laten we zien wat nieuwe technologie en innovatie mogelijk maakt.

Media- en middelenstrategie

Heel Nederland werd uitgenodigd via online video's, social targeting, regionale pers en e-mails naar het hele Vodafone klantenbestand. Op 20 juni vond de race plaats. Influencers en nationale pers waren aanwezig om ook mee te doen. Met een aftermovie werd heel Nederland bereikt.
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken