For. Every. Body.

For. Every. Body.

Categorie
Durables
Adverteerder
SWISS SENSE
Bureau
Megawatt Advertising
Jaar
2020
Paginanummer
240

Doelstelling

Het belang van een goede nachtrust voor een fijn en gezond leven wordt steeds bekender en is relevant voor iedereen. Swiss Sense wil graag zoveel mogelijk mensen goed laten slapen. Om die missie te laten slagen moet het merk bekender worden en moet het imago veranderen om de harten veroveren van de mensen in het uitdagende middensegment van de markt. Het betekent dat Swiss Sense haar naambekendheid moet vergroten en relevanter, aantrekkelijker en laagdrempeliger voor hen moet worden.

Doelgroep

Vrouwen 25 - 54 jaar

Merkomschrijving

Swiss Sense gelooft dat je het lekkerste slaapt in een bed en een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht lichaamsbouw, smaak of budget. Daarom biedt Swiss Sense een ruim assortiment slaapsystemen in een brede prijsrange, met een veel variatie slaapcomforts en diverse interieurstijlen, waar vanuit je je eigen bed kunt samenstellen, volledig toegespitst op jouw wens. Swiss Sense. For. Every. Body.

Concept

Hoe kun je relevant zijn voor een heel grote, diverse groep mensen in Nederland? Door echte mensen te gebruiken waarmee een brede doelgroep zich kan identificeren, in een slaapkamer waarin zichtbaar geleefd wordt. In een campagne met een kernboodschap die mensen aanspreekt op hun individuele behoeften en wensen. Omdat geen mens hetzelfde is, kun je bij Swiss Sense eindeloos variëren met de onderdelen van je bed en slaapaccessoires. Zo vind je altijd precies datgene wat het beste bij jou past. Swiss Sense belooft een oplossing op maat voor iedereen; elke smaak, ieder budget en voor ieder lichaam: For. Every. Body.

Media- en middelenstrategie

Vanuit de doelstelling is deze campagne vooraan in de funnel gepositioneerd. Het grote publiek werd getriggerd door een breed uitgezette TV campagne (brand spot en formule spot), aangevuld met online video en een radiocommercial. Deze hero-laag wordt online opgevolgd door een herkenbare, engaging content-laag met o.a. social media video snippets, e-mailings en diverse artikelen over goed slapen voor de blog en PR doeleinden. De belofte van de campagne is doorvertaald in de winkels en de webshop met o.a. diverse advieswijzers die het vinden van het ideale slaapcomfort voor de oriënterende klant eenvoudig maken.
Ga naar campagnesite
Confetti achtergrond

Hoofdsponsor

Onze beeldbepalende sponsors die de SAN mogelijk maken